Τελετή Απονομής Πτυχίων των Kinnick English School

Στις 26 Ιανουαρίου έγινε η τελετή απονομής των πτυχίων στους μαθητές των Kinnick English School. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με μεγάλη χαρά και συγκίνηση απολαύσαμε την γιορτή αυτή, η οποία είναι σημαντική και για τους εκπαιδευτικούς αλλά και για τους σπουδαστές, αφού ανταμείβονται οι κόποι τους και η τόσο μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Ποικίλα συναισθήματα γεννήθηκαν σε όλους μας την στιγμή που ο κύριος Kinnick βράβευσε τους πάνω από 250 μαθητές, έχοντας δίπλα του παλιούς και νέους καθηγητές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Κάρολος Κουν, με εκλεκτούς παρόντες, το Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Κουτσανδρέα, τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΚΑΠ και Δημοτικό Σύμβουλο για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πάνο Μπαντούνα, τον Αντιδήμαρχο του Αγίου Δημητρίου Αναστάσιο Αδαμόπουλο, την Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Βάσω Αλεξίου και την οικογένεια Kinnick μαζί με τους καθηγητές και τους πολυαγαπημένους μαθητές μας.

Ιδιαίτερη τιμή για εμάς αλλά και χαρά μας έδωσε η παρουσία δύο πολύ σημαντικών ανθρώπων και εκπροσώπων: από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, η κυρία Χαρά Σαρρή και από το Πανεπιστήμιο του Michigan ο κύριος Νικόλαος Φράγκος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην παιδική χορωδία ‘’Lora Petropoulou’’ και στην Chamber Orchestra Εθνικού Ωδείου με καθηγήτρια την Mrs Λουντμίλα Λιμόροβα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν ένα τόνο χαράς στην φετινή μας απονομή.

Ξεχωριστή στιγμή για όλους εμάς ήταν η βράβευση των παλιών μαθητών των σχολείων μας, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους στις ξένες γλώσσες κοντά μας και παραμένουν πιστοί σε εμάς και το έργο μας. Μας τιμά η σχέση που έχουν διατηρήσει μαζί τους και που μας εμπιστεύονται την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Τα Kinnick English School και η όλη η ομάδα τους ευχαριστούν πολύ όλους εσάς που για ακόμα μία φορά παρευρεθήκατε στην τελετή απονομής των πτυχίων των σχολείων μας και ευχόμαστε καλή δύναμη και συνέχεια στους μαθητές μας, τους οποίους αγαπάμε και στηρίζουμε καθ’ όλη την διάρκεια της φοίτησης τους αλλά και μετά!

About Author

Related posts

Kinnick Summer Party & Survivor στο Πάρκο Ασυρμάτου

Πάρκο Ασυρμάτου Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 6 το Απόγευμα. Ένα πάρτυ σε εξωτερικό χώρο έχει ταυτότητα ! Είναι ένα πάρτυ δυναμικό, περιπετειώδες, υπερκινητικό με … σκληρές (!) δοκιμασίες, δηλαδή με λίγα λόγια ένα πάρτυ SURVIVOR !! – Εντυπωσιακή πίστα survivor – Φουσκωτός πύργος αναρρίχησης – Φουσκωτά Κάστρα για πολύ...

Read More

Sign Language

During my summer holidays I unfortunately came down with the flu due to carelessness and my sore throat prevented me from talking. Throughout the duration of my sickness I occasionally wanted to communicate with my relatives and the only way I could do so was by signing, well rather...

Read More

Why Is Friday the 13th Believed to Be Unlucky?

Well, actually, no one knows why it is considered an unlucky day but people have their theories. From Jesus’ Crucifixion to Norse mythology and execution dates, here’s how Friday the 13th got its unlucky label. First of all, the number 13 and the day Friday have always been thought...

Read More