Επίσημη Απονομή Πτυχίων 2017

Σε ένα κατάμεστο θέατρο γεμάτο με χαρούμενα πρόσωπα μαθητών και υπερήφανων γονέων γιορτάσαμε με κάθε επισημότητα την 40η απονομή πτυχίων, βραβείων και αριστείων των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Kinnick το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017.

Από νωρίς το πρωί, το θέατρο «Κάρολος Κουν» γέμισε ασφυκτικά με τα τιμώμενα πρόσωπα. Όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη μας τελετή. Με άψογη οργάνωση και συντονισμό η Διεύθυνση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Kinnick κάλεσε όλους τους μαθητές να εισέλθουν στο θέατρο επευφημούμενοι. Ακολούθησαν οι καθηγητές όλων των τμημάτων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της απονομής οι μαθητές μας καταχειροκροτήθηκαν καθώς ένας ένας παραλάμβαναν το πιστοποιητικό γνώσεως από τα χέρια του κ. Δημήτρη Kinnick, της κ. Χριστίνας Kinnick και του κ. Lance Kinnick, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι. Η γιορτή μας ξεκίνησε με τις ζεστές φωνές των ταλαντούχων μαθητριών μας, Μαριλένας Καραπατάκη και Jo Ξουλεή, οι οποίες μάγεψαν το θέατρο, καθήλωσαν τους θεατές και συγκίνησαν ιδιαίτερα την κ. Kinnick. Συνεχίσαμε με αποσπάσματα από τα πασίγνωστα μιούζικαλ Annie και Μελωδία της Ευτυχίας, τα οποία έδωσαν μια νότα ζωντάνιας και χαρούμενης διάθεσης στην εκδήλωσή μας.

Την απονομή μας τίμησε η αξιότιμη κ. Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου, κ. Μαρία Ανδρούτσου, η οποία αφήνοντας το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά της, παρέστη και μίλησε με συγκινητικά λόγια για την προσφορά των Σχολείων μας στον τομέα της εκπαίδευσης, για τις επιτυχίες των μαθητών μας και για την άριστη συνεργασία μαζί μας. Μεταξύ των εξεχόντων καλεσμένων της γιορτής ήταν και η κ. Όλγα Leondaris, αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου Cambridge. Η κ. Leondaris μίλησε εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας για το εξέχον έργο των Αγγλικών Kinnick, το άριστο ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας, καθώς για και τη σπουδαιότητα των Αγγλικών και των ξένων γλωσσών γενικά στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Έλαμψε, επίσης, με την παρουσία της και τον εμπνευσμένο της λόγο η διακεκριμένη σύμβουλος και εκπαιδεύτρια κ. Lilika Kouri. Τα σοφά – γεμάτα συγκίνηση λόγια της – έδωσαν στους μαθητές και καθηγητές που παρακολούθησαν κίνητρο και ώθηση να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Ακολούθησαν οι άριστοι μαθητές των Αγγλικών Kinnick, οι οποίοι ως εκπρόσωποι όλης της μαθητικής κοινότητας, μίλησαν για την πολύχρονη πορεία τους στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick, την επαφή τους με τη ξένη γλώσσα και το σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε αυτή στη διάπλασή και εξέλιξη του χαρακτήρα τους. Οι ομιλίες τους συγκίνησαν τους ακροατές-μαθητές, οι οποίοι είδαν τον εαυτό τους στη θέση αυτών των παιδιών, εμπνεύστηκαν από τα λόγια τους και τους χειροκρότησαν με ενθουσιασμό. Ξεχωριστή στιγμή στη γιορτή ήταν η βράβευση των αποφοίτων μαθητών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Kinnick, των alumni, οι οποίοι μέσω των παιδιών τους συνέχισαν την παρουσία τους κοντά μας. Οι απόφοιτοι αυτοί γονείς αποτελούν κομμάτι της καρδιάς μας, καθώς είναι αναπόσπαστο μέλος του παρελθόντος μας, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και το μέλλον και τη συνεχή εξέλιξη των Κέντρων μας.

Μετά το τέλος της απονομής των πτυχίων και των αριστείων ακολούθησε η μπάντα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, “Music Virus”, η οποία έκλεισε μοναδικά την τελετή μας. Οι ταλαντούχοι αυτοί μαθητές μας ψυχαγώγησαν με γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες και ολοκλήρωσαν μια πολύ σημαντική ημέρα για τα Κέντρα μας.

Στο τέλος της εορταστικής μας τελετής υπήρχε πλούσιος μπουφές για να γλυκάνει τους αξιότιμους καλεσμένους μας.
Η τελετή μας έληξε με πολλές φωτογραφίες, χαμόγελα αλλά και την υπόσχεση για ανανέωση του ραντεβού μας με άριστες επιτυχίες το 2018.

Πάντα τέτοια!

About Author

Related posts

Kinnick Summer Party & Survivor στο Πάρκο Ασυρμάτου

Πάρκο Ασυρμάτου Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 6 το Απόγευμα. Ένα πάρτυ σε εξωτερικό χώρο έχει ταυτότητα ! Είναι ένα πάρτυ δυναμικό, περιπετειώδες, υπερκινητικό με … σκληρές (!) δοκιμασίες, δηλαδή με λίγα λόγια ένα πάρτυ SURVIVOR !! – Εντυπωσιακή πίστα survivor – Φουσκωτός πύργος αναρρίχησης – Φουσκωτά Κάστρα για πολύ...

Read More

Sign Language

During my summer holidays I unfortunately came down with the flu due to carelessness and my sore throat prevented me from talking. Throughout the duration of my sickness I occasionally wanted to communicate with my relatives and the only way I could do so was by signing, well rather...

Read More

Why Is Friday the 13th Believed to Be Unlucky?

Well, actually, no one knows why it is considered an unlucky day but people have their theories. From Jesus’ Crucifixion to Norse mythology and execution dates, here’s how Friday the 13th got its unlucky label. First of all, the number 13 and the day Friday have always been thought...

Read More