Νέο σχολείο

H αγάπη και η εμπιστοσύνη σας μας πάνε μπροστά!

img

Για να ανταποδώσουμε την μακρόχρονη και αδιάλειπτη στήριξη σας αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας ανοίγοντας ένα καινούριο παράρτημα προκειμένου να είμαστε ακόμα πιο κοντά σας.

Η συνταγή για εμάς, μετά από 40 χρόνια εμπειρίας, είναι πλέον γνωστή. Φιλικό περιβάλλον, εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι, διαδραστικά μέσα και νέες τεχνολογίες, ασφαλείς εγκαταστάσεις, εγγυημένες επιτυχίες. Οι άξονες αυτοί που μας έκαναν να ξεχωρίζουμε και να πρωτοπορούμε τόσα χρόνια είναι και οι κατευθυντήριες γραμμές που θα υιοθετήσουμε και στο νέο μας σχολείο.

  • Εκμάθηση ξένων γλωσσών
  • Ανάπτυξη της κρίσης

  • Ενίσχυση της προσωπικότητας των παιδιών

  • Κοινωνικοποίηση

  • Πλήρως εκσυγχρονισμένες αίιθουσες

  • Εκπαιδευτικά μέσα νέας τεχνολογίας,

  • Μάθηση ψηφιακά και βιωματικά

  • Πρωτότυπο πρόγραμμα διδασκαλίας

     

img

Οι αίθουσές μας είναι πλήρως εκσυγχρονισμένες με διαδραστικούς πίνακες και όλα τα απαραίτητα εκπαιδευτικά μέσα νέας τεχνολογίας, οι εργασίες των παιδιών γίνονται ψηφιακά και βιωματικά μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, ενώ ο στόχος μας είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών, η ανάπτυξη της κρίσης και η ενίσχυση της προσωπικότητας των παιδιών. Ένα μικρό παιδί θα κάνει εδώ τους πρώτους φίλους του, θα κοινωνικοποιηθεί, θα αναπτύξει τις γλωσσικές ικανότητές του και θα μάθει να λειτουργεί από νωρίς σε μία ομάδα.

Η περιοχή του Αγίου Δημητρίου μας είναι γνωστή και για αυτό επιλέξαμε να επεκταθούμε περισσότερο σε αυτή. Το νέο μας σχολείο βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο εξυπηρετώντας περιοχές που ως τώρα είτε δυσκόλευαν είτε απέτρεπαν τη φοίτηση μικρών και μεγάλων στα Kinnick English School. Μεγάλο πλεονέκτημα του νέου -5ου– μας σχολείου είναι το μεγάλο, καταπράσινο πάρκο του Ασυρμάτου που βρίσκεται ακριβώς μπροστά. Δεσμευόμαστε, λοιπόν, να το αξιοποιήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο και να σας χαρίσουμε τις πιο ξεχωριστές δραστηριότητες γεμίζοντας το πάρκο με παιδικές φωνές και χαμόγελα.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας, χωρίς την οποία ένα τέτοιο εγχείρημα θα ήταν ανέφικτο. Μας δίνετε την δύναμη και το κουράγιο να αναζητούμε συνεχώς τρόπους να εξελισσόμαστε, να βελτιωνόμαστε και να μεγαλώνουμε την οικογένεια μας διαρκώς!

Ιστορία

null

Μιλάμε για 40 και πλέον χρόνια… 40 χρόνια παράδοσης, εκπαίδευσης, επιτυχιών και μίας διαχρονικής σχέσης με τους μαθητές μας που έρχονται σ’ εμάς από παιδιά

Περισσότερα

Μεθοδολογία

null

Η επιτυχία βρίσκεται στο διαφορετικό και αυτό είναι που διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού, δίνοντας το απαιτούμενο κίνητρο για να γίνει όπως λέμε «καλός μαθητής»

Περισσότερα

Alumni

null

Στην οικογένεια Kinnick έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους μαθητές μας μια σχέση ζωής. Μια σχέση που μετράει 40 και πλέον χρόνια έχοντας γερές βάσεις.

Περισσότερα

Εκδόσεις μας

null

Θέλοντας να παρέχουμε στους μαθητές πρωτότυπο, σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, για να “κατακτήσουν” την γλώσσα που διδάσκονται, έχουμε δημιουργήσει τα δικά μας βιβλία.

Περισσότερα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ

Μας δίνετε την δύναμη και το κουράγιο να αναζητούμε συνεχώς τρόπους να εξελισσόμαστε, να βελτιωνόμαστε και να μεγαλώνουμε την οικογένεια μας διαρκώς!