Μαύρο Θέατρο της Πράγας

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου μικροί και μεγάλοι κάναμε ένα ταξίδι στην χώρα της φαντασίας και του ονείρου. Ζήσαμε μία ξεχωριστή εμπειρία με πολλές εκπλήξεις, παρακολουθώντας την παράσταση από το μαγικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας.

Μία ξεχωριστή παράσταση στην οποία συγχρονίζεται η μουσική με τους καλλιτέχνες και τα αντικείμενα. Η κίνηση, ο χορός και τα ιδιαίτερα κοστούμια σε συνδυασμό με τους έντονους και πολύχρωμους φωτισμούς μας ταξίδεψαν στον κόσμο του παραμυθιού και της χαράς. Για αρκετή ώρα οι «αόρατοι» ηθοποιοί κατάφεραν να μας μαγέψουν με τα πολύχρωμα αντικείμενα που φαίνονταν να αιωρούνται στον αέρα και να «ζουν» τη δική τους ανεξάρτητη ζωή. Το παιχνίδι ανάμεσα στο μαύρο και στον ιδιαίτερο φωτισμό κατόρθωσε να πετύχει την ψευδαίσθηση του «πετάγματος» και να μας πλανέψει.

Μερικά από τα ωραιότερα παραμύθια που παρουσιάζονται στο Μαύρο Θέατρο και αγαπήσαμε είναι: ‘’H Χιονάτη και οι εφτά νάνοι’’, ‘’Οι βαλίτσες’’, ‘’Πίτερ πάν’’, ‘’Ο βιολιστής’’, ‘’Το ιπτάμενο ποδήλατο’’, Ο μάγος’’, ‘’Ο φωτογράφος’’, ‘’Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων’’, ‘’Η μικρή γοργόνα’’, ‘’Το άλογο’’.

Ζήσαμε μια υπέροχη εμπειρία χάρη σε αυτή την παράσταση, τις οποίες οι συντελεστές είναι πολυτάλαντοι καθώς καλούνται να είναι ταυτόχρονα ηθοποιοί, μίμοι, χορευτές και κουκλοπαίχτες.

About Author

Related posts

Sign Language

During my summer holidays I unfortunately came down with the flu due to carelessness and my sore throat prevented me from talking. Throughout the duration of my sickness I occasionally

Read More