Ιστορία

40+ χρόνια παράδοσης στην εκπαίδευση

img

Το πρώτο μας σχολείο ιδρύθηκε το 1978 στον Άγιο Δημήτριο, σε μία μικρή αλλά αναπτυσσόμενη γειτονιά. Αποτέλεσε ένα από τα πρώτα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στον Άγιο Δημήτριο. Ο αρχικός χώρος ήταν αρκετά μικρός. Αυτό που μας ενδιέφερε όμως δεν ήταν οι εγκαταστάσεις. Ο στόχος ήταν να βοηθήσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες, μέσα από μία καινοτόμο μέθοδο διδασκαλίας.

Ως νέοι εκπαιδευτικοί που ήμασταν, στοχεύσαμε να φέρουμε το διαφορετικό και να το συνδυάσουμε με τις γνώσεις μας. Κάπως έτσι, τα Kinnick English Schools ξεκίνησαν να διδάσκουν τις ξένες γλώσσες όπως ακριβώς γινόταν στο εξωτερικό, βιωματικά.

Στην αρχή της δεκαετίας του ’90,  μεταφερθήκαμε σε ένα πανέμορφο ιδιόκτητο κτίριο, το οποίο έγινε το κεντρικό μας σχολείο. Λίγα χρόνια αργότερα εγκαινιάστηκαν δύο ακόμη κτίρια στην ευρύτερη περιοχή και ένα στο Παλαιό Φάληρο.

Στην όμορφη περιοχή του Ασυρμάτου, ακριβώς δίπλα στο πάρκο, εγκαινιάζουμε το καινούργιο μας στολίδι, έτοιμο να υποδεχτεί τους καινούργιους αλλά και τους παλιούς μας μαθητές που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για έναν άνετο χώρο με αίθουσες σχεδιασμένες σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές και συνθήκες διδασκαλίας, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις για κάθε μαθητή. Ξεκινάμε δυναμικά για να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα δεκάδων γονέων και “τώρα πιο κοντά”.

Αγγελική Kinnick, President of Kinnick English Schools

img
Μιλάμε για 40 και πλέον χρόνια… 40 χρόνια παράδοσης, εκπαίδευσης, επιτυχιών και μίας διαχρονικής σχέσης με τους μαθητές μας που έρχονται σ’ εμάς από παιδιά, μπαίνουν στο μάθημα με χαρά και αποφοιτούν έφηβοι ή ενήλικες, για να επιστρέψουν μετά από χρόνια με τα δικά τους παιδιά.

Χριστίνα Kinnick, CEO of Kinnick English Schools

img
Πολλά έχουν αλλάξει μέσα στα χρόνια, στη λογική ότι εξελισσόμαστε αδιάκοπα, αλλά δύο βασικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα. Το εξαιρετικό εκπαιδευτικό προσωπικό και το οικογενειακό περιβάλλον. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick διατηρούν συνειδητά τον προσιτό και οικογενειακό τους χαρακτήρα.  

Lance Kinnick Director of Studies of Kinnick English School

img
Our goal at the Kinnick English Schools is not simply to prepare students well enough to pass foreign language exams but rather to enable them to become fluent speakers who can utilize these languages throughout their lives. Learning foreign languages enhances communication, helps us to pursue higher education, and is beneficial when travelling, making use of mass media and reading. Above all, it broadens our horizons and allows us to look at life from different points of view.  

Kinnick English Schools

img

Ο στόχος μας ήταν και παραμένει να βοηθήσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες, μέσα από μία καινοτόμο μέθοδο διδασκαλίας.

1978

Άγιος Δημήτριος

– 1978
Το πρώτο μας σχολείο ιδρύθηκε το 1978 στον Άγιο Δημήτριο, σε μία μικρή αλλά αναπτυσσόμενη γειτονιά.
1990

Ιδιόκτητο κτίριο

– 1990
Στην αρχή της δεκαετίας του ’90,  μεταφερθήκαμε σε ένα πανέμορφο ιδιόκτητο κτίριο, το οποίο έγινε το κεντρικό μας σχολείο.
1995 - 2019

Νέα κτίρια

– 1995 – 2019
Ανοίξαμε 2 ακόμα κτίρια στον Άγιο Δημήτριο και ένα στο Παλαιό Φάληρο
2020