Diploma C1

Diploma C1

img

Τα Ισπανικά αποτελούν την τέταρτη πιο συχνά ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο. Είναι η κυρίαρχη γλώσσα στην Ισπανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή, τη Χιλή, τις Φιλιππίνες, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, τη Νικαράγουα, το Εκουαδόρ, το Περού, το Μεξικό, την Κούβα, τη Δομινικανική Δημοκρατία, τοΠουέρτο Ρίκο, τον Παναμά, την Κολομβία, την Κούβα, το Πουέρτο Ρίκο, την Κολομβία, τη Βολιβία, την Παραγουάη και Ουρουγουάη.

Τι σημαίνει αυτό; Μαθαίνοντας ισπανικά, ανοίγετε αυτόματα την πόρτα στο 1/ 3 του κόσμου! Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick έχουν ειδικά τμήματα για παιδιά αλλά και ενήλικες, που θέλουν να μάθουν Ισπανικά.

Η βιωματική εκμάθηση που εφαρμόζουμε, δίνει στα παιδιά και στους γονείς αυτό που θέλουν… Μία διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο μάθημα, με εκπαιδευτικό και δημιουργικό χαρακτήρα, που φέρνει πάντα αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε στην εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας από νωρίς. Γιατί; Βοηθάει στη γλωσσική ανάπτυξη και κριτική σκέψη του παιδιού, προάγοντας την κοινωνικότητα και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του!

Τι κάνει τα Ισπανικά τόσο απαραίτητα στην καθημερινότητά μας;

  • Υπολογίζεται ότι υπάρχουν 350 εκατομμύρια Ισπανόφωνοι στον κόσμο!
  • Είναι αξιοσημείωτο ότι τα Ισπανικά αποτελούν την επίσημη γλώσσα σε 4 ηπείρους και τη μητρική 21 χωρών
  • Όταν μιλάμε για “native speakers” ανά τον κόσμο, τα Ισπανικά υπερτερούν έναντι των Αγγλικών
  • Στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, τα οποία γνωρίζουν περισσότερες από δύο γλώσσες, έχουν επιπλέον οικονομικά οφέλη στον μισθό τους όταν μιλούν την ισπανική;
  • Κλάδοι όπως είναι ο μεταφραστικός και ο διπλωματικός θεωρούν ως βασική προϋπόθεση για εργασία τη γνώση ισπανικών;

Πόσο χρόνο θα μου πάρει να μάθω ισπανικά;

Για να μάθεις να χρησιμοποιείς τη γλώσσα των Ισπανικών με άνεση, χρειάζεσαι περίπου τέσσερα χρόνια. Για όσους όμως γνωρίζουν από μικρή ηλικία Γαλλικά ή Γερμανικά, μπορούν να μάθουν Ισπανικά μέσα σε δύο έτη. Αν επιλέξετε μάλιστα να μπείτε σε κάποιο από τα ταχύρρυθμα μαθήματα εκμάθησης ισπανικών, τότε έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το πρώτο δίπλωμα σε λίγους μόνο μήνες. Για το επίπεδο γνώσης Β2, δηλαδή για μία πολύ καλή γνώση ισπανικών, θα χρειαστείτε περίπου 1 με 1, 5 έτος.

Ευκαιρίες καριέρας από την Ισπανική γλώσσα

Το γεγονός ότι πρόκειται για μία γλώσσα η οποία μιλιέται στο 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να εργαστούν σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Κλάδοι όπως είναι ο μεταφραστικός και ο διπλωματικός θεωρούν ως βασική προϋπόθεση για εργασία τη γνώση ισπανικών.

Σπουδές στα Ισπανικά

Η Ισπανία είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα φιλικοί και ευδιάθετοι, διασκεδάζουν και απολαμβάνουν τον ζεστό καιρό και τα υπέροχα παραθαλάσσια θέρετρα της χώρας, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ζωή είναι οικονομική από άποψη φαγητού, αλλά και διαμονής. Υπέροχη αρχιτεκτονική, καταπληκτικό φαγητό, διασκέδαση, αξιοθέατα σε όλη τη χώρα, πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα, αλλά και μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης –ειδικά εκείνα που περιλαμβάνουν προγράμματα MBA. Παρόλο όμως που υπάρχουν αρκετά διεθνή προγράμματα, πρέπει να γνωρίζετε καλά την ισπανική γλώσσα, καθώς οι Ισπανοί δεν φημίζονται για τη γνώση και τη χρήση άλλων ευρωπαϊκών γλωσσών.

Σχόλια γονέων