Niveau Elementaire

Niveau Elementaire Cours I- Niveau A2

img

Τα Γαλλικά αποτελούν μία γλώσσα, με προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης αλλά και την επίσημη γλώσσα των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της UNESCO, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, των διεθνών δικαστηρίων, με τη συγκεκριμένη λίστα να μη σταματάει εδώ. Είναι η τρίτη πιο διαδεδομένη γλώσσα στο ίντερνετ και ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να κάνουν σπουδές ή καριέρα στο εξωτερικό. Ειδικότερα αν υπάρχουν βλέψεις για μία θέση σ’ έναν διεθνή οργανισμό. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick έχουν ειδικά τμήματα για παιδιά αλλά και ενήλικες, που θέλουν να μάθουν ή να εξελίξουν τα Γαλλικά τους.

Υπολογίζεται ότι μιλούν Γαλλικά ως πρώτη γλώσσα περισσότεροι από 110 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ενώ περισσότερα από 60 εκατομμύρια ανθρώπων επιλέγουν τα Γαλλικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα! Ταυτόχρονα, Η γαλλική γλώσσα αποτελεί την καλύτερη βάση για την εκμάθηση άλλων ξένων γλωσσών, όπως είναι τα ισπανικά, τα ιταλικά και τα πορτογαλικά.

Η βιωματική εκμάθηση που εφαρμόζουμε, δίνει στα παιδιά και στους γονείς αυτό που θέλουν… Μία διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο μάθημα, με εκπαιδευτικό και δημιουργικό χαρακτήρα, που φέρνει πάντα αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε στην εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας από νωρίς. Γιατί; Βοηθάει στη γλωσσική ανάπτυξη και κριτική σκέψη του παιδιού, προάγοντας την κοινωνικότητα και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του!

Τι κάνει τα Γαλλικά τόσο απαραίτητα στην καθημερινότητά μας;

  • Υπολογίζεται ότι μιλούν Γαλλικά ως πρώτη γλώσσα περισσότεροι από 110 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο!
  • Περισσότερα από 60 εκατομμύρια ανθρώπων επιλέγουν τα Γαλλικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα.
  • Το 25% του Καναδά, της Ελβετίας και του Βελγίου μιλούν Γαλλικά;
  • Μερικά από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ του κόσμου είναι γαλλικά;
  • Η γαλλική γλώσσα αποτελεί την καλύτερη βάση για την εκμάθηση άλλων ξένων γλωσσών, όπως είναι τα ισπανικά, τα ιταλικά, τα πορτογαλικά ακόμη και τα αγλλικά;

Πόσο χρονών να ξεκινήσω μαθήματα γαλλικών;

Τα Γαλλικά αποτελούν μαζί με τα Γερμανικά την προτεινόμενη ως δεύτερη ξένη γλώσσα, μετά τα Αγγλικά. Αποτελούν μία δύσκολη ξένη γλώσσα, η οποία όμως μπορεί να διδαχθεί και αφομοιωθεί εύκολα μέσα από τη βιωματική εκμάθηση, ειδικότερα όταν αυτή ξεκινάει από νωρίς. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, το παιδί καλό θα ήταν να ξεκινήσει μία δεύτερη ξένη γλώσσα μέχρι την ηλικία των οκτώ ετών. Σε αυτή την ηλικία έχει τη δυνατότητα μαζί με τη γενική ευφυΐα του να αναπτύξει και τη γλωσσική. Τα Γαλλικά αποτελούν μία πλούσια γλώσσα, γραμματικά και συντακτικά, αλλά και μία από τις σημαντικότερες γλωσσικές εκφράσεις της λογοτεχνίας και της τέχνης.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick έρχονται να ενισχύσουν την εκμάθηση της δεύτερης γλώσσας που γίνεται στο σχολείο, μέσα από τη βιωματική μέθοδο και να βοηθήσουν τελικά το παιδί να τη γνωρίσει καλύτερα μέσα από το θέατρο, το παιχνίδι και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Συστήνεται το παιδί να έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα αγγλικών, πριν τα γαλλικά, αφού βοηθάει στην πιο γρήγορη εκμάθηση τους.

Στην περίπτωση των ενηλίκων, συνήθως πρόκειται για περιπτώσεις που χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα για την επαγγελματική καριέρα τους (εντός και εκτός Ελλάδας). Σε αυτή την περίπτωση προτείνονται τα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων για την κατάκτηση ενός πρώτου πτυχίου σε ένα χρονικό διάστημα λίγων μηνών!

Ευκαιρίες Καριέρας από την γαλλική γλώσσα

Τα Γαλλικά είναι η γλώσσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών και λογοτεχνών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Παρίσι θεωρείται ως η πόλη του φωτός, με την πιο ουσιαστική έννοια του όρου. Επιπλέον, μερικά από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ του κόσμου είναι γαλλικά. Ένας υποψήφιος επαγγελματίας που γνωρίζει γαλλικά, έχει αποδεδειγμένα αυξημένες πιθανότητες να εργαστεί σε μία πολυεθνική εταιρεία εντός και εκτός της χώρας διαμονής του. Ειδικότερα, για όσους ενδιαφέρονται να έχουν μία καριέρα στο εξωτερικό, με σημαντικές απολαβές, τα Γαλλικά τον ταξιδεύουν διευκολύνοντας τη διαμονή του σε μερικές από τις πιο εύρωστες χώρες του κόσμου όπως είναι η Ελβετία και το Λουξεμβούργο.

Σπουδές στα Γαλλικά

Η Γαλλία είναι η 4η χώρα υποδοχής διεθνών φοιτητών στον κόσμο. Προσελκύει φοιτήτριες και φοιτητές χάρη στα προγράμματα σπουδών Αριστείας με ελάχιστο κόστος εγγραφής. Η Γαλλία ξεχωρίζει ως φάρος πολιτισμού, επιστήμης και καινοτομίας διαθέτοντας μια σταθερή και ισχυρή οικονομία, και υψηλής ποιότητας συνθήκες ζωής.

Σχόλια γονέων