Αγγλικά

Μαθαίνουμε Αγγλικά

img

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick εξειδικεύονται στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας των σχολείων τους. Με πάντα άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, με την χρήση μέσων τεχνολογίας διδάσκουν την ξένη γλώσσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης.

Το εξαιρετικά δομημένο πρόγραμμα διδασκαλίας μας σε συνδυασμό με την εμπειρία μας θέτουν τον μαθητή στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας έχοντας σαν αποτέλεσμα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας. Άλλωστε, πολλοί από τους συνεργάτες μας είναι εξεταστές επίσημων φορέων εξέτασης.

Η βιωματική εκμάθηση που εφαρμόζουμε, δίνει στα παιδιά και στους γονείς αυτό που θέλουν… Μία διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο μάθημα, με εκπαιδευτικό και δημιουργικό χαρακτήρα, που φέρνει πάντα αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε στην εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας από νωρίς. Γιατί; Βοηθάει στη γλωσσική ανάπτυξη και κριτική σκέψη του παιδιού, προάγοντας την κοινωνικότητα και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του!

Τι κάνει τα Αγγλικά τόσο απαραίτητα στην καθημερινότητά μας;

  • Τα Αγγλικά αποτελούν ομολογουμένως την περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα στον πλανήτη.
  • Είναι η επίσημη γλώσσα σε όλες τις χώρες της βρετανικής κοινοπολιτείας .
  • Είναι η βασική δεύτερη γλώσσα, σε περισσότερες από 53 χώρες στον κόσμο.
  • Υπολογίζεται ότι μιλούν αγγλικά περίπου 450.000.000 άνθρωποι.
  • Στατιστικά, ένας στους πέντε ανθρώπους μιλά ή καταλαβαίνει αγγλικά!

Πόσο χρονών να ξεκινήσω μαθήματα αγγλικών;

Αν μιλάμε για παιδιά, η έμπειρη ομάδα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Kinnick συστήνει να αρχίσουν τα μαθήματα αγγλικών με τη μέθοδο της βιωματικής διδασκαλίας, από την ηλικία των 4- 6 ετών. Όταν μάλιστα μιλάς αγγλικά από τη συγκεκριμένη νηπιακή και προσχολική ηλικία, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσεις μαθήματα για μία δεύτερη ξένη γλώσσα στην Τετάρτη με Πέμπτη Δημοτικού (ενδεικνυόμενη ηλικία από 7-8 ετών και άνω).

Στην περίπτωση των ενηλίκων, τα αγγλικά δε γνωρίζουν ηλικία! Σίγουρα όμως είναι απαραίτητα για την επαγγελματική ανέλιξη και την καλύτερη κατανόηση κάποιων όρων.

Ευκαιρίες Καριέρας από την αγγλική γλώσσα

Τα αγγλικά είναι η γλώσσα του ίντερνετ, της επιστήμης, της διπλωματίας, του τουρισμού, της ναυτιλίας. Ένας υποψήφιος επαγγελματίας που γνωρίζει την αγγλική, έχει αυξημένες πιθανότητες να εργαστεί σε μία πολυεθνική εταιρεία εντός και εκτός της χώρας διαμονής του.

Σπουδές στα Αγγλικά

Πολλά Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα στα ακαδημαϊκά τους προγράμματα. Η άριστη γνώση της προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες σπουδών τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο σε καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Σχόλια γονέων